Privatumo politika

  •  1. Bendrosios nuostatos

    1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja www.divergente.lt elektroninės parduotuvės (toliau – www.divergente.lt ) ir kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
    1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato  Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas, kiti teisės aktai ir ši privatumo politika.
    1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.divergente.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
    1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų, jaunesni asmenys gali pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

    2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

    2.1 www.divergente.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
    2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
    2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
    2.1.3 Užsakymų istorija šalinama praėjus 6 mėn. po apsipirkimo.
    2.1.4 Asmens duomenys yra griežtai naudojami tik su užsakymais susijusiais tikslais, t.y niekada nebus naudojami marketingo tikslais ( naujienlaiškių siuntimas ir t.t);
    2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
    2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali ir apsaugota atitinkamais slaptažodžiais.

    2.2 www.divergente.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

    2.2.1 sėkmingai įvykdyti Jūsų prekių užsakymus;
    2.2.2 išrašyti sąskaitoms faktūros;
    2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
     

    3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
    3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
    3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
    3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

    4. Registracijos pateikimo taisyklės

    4.1 norint apsipirkti parduotuvėje www.divergente.lt registracija nėra būtina.

    5. Slapukai (angl. cookies)
    5.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Taigi naudodamasis e-parduotuve sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.


    6. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
    7.1 www.divergente.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.


    Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums info@divergente.lt